Opbrengst Bitcoin Minen

Opbrengst Bitcoin Minen: Hoeveel kan ik daar mee verdienen?

Ethereum minen

Start nu met minen 

Opbrengst Bitcoin Minen

Veel mensen stellen ons de vraag of het nog wel zin heeft om in Bitcoin te stappen. Volgens vele experts zal de Bitcoin op langere termijn alleen nog maar stijgen (uiteraard met pieken en dalen).

Wij geloven daar ook in, dus wij investeren in de Bitcoin, zowel door af en toe te kopen als door Minen.

Opbrengst Bitcoin Minen

Hoe werkt dat Bitcoin Minen?

Minen is een ingewikkeld proces. Computers maken ingewikkelde berekeningen om codes te kraken. Als deze code gekraakt is verdient de miner een stukje Bitcoin. Uiteindelijk zullen alle 21 miljoen beschikbare Bitcoins gemined zijn. Op dit moment (december 2017) zijn er ruim 16,5 miljoen Bitcoins gemined, en dus nog ongeveer 4,5 miljoen te gaan. Omdat de codering steeds ingewikkelder wordt is er steeds meer rekenkracht nodig en zal het nog jaren duren voordat alle Bitcoins op zijn.

Invia World heeft een alternatieve manier bedacht om Bitcoins te verdienen met relatief weinig rekenkracht: Mining 2.0.

Bitcoins verdienen met Mining 2.0

Invia World heeft een uniek concept bedacht om Bitcoins te verdienen zonder ze te Minen. Elke dag bepaalt de software welke munt er wordt gemined. Aan het eind van de dag wordt deze munt verkocht en zo verdien je Bitcoins.

Een munt kan bijvoorbeeld Ethereum zijn. Deze veelbelovende munt zal naar verwachting een zelfde koersstijging doormaken als de Bitcoin. Maar er zijn meer munten die potentie hebben. Kijk bijvoorbeeld eens op coinmarketcap.

Wat levert  Minen 2.0 op?

Opbrengst Bitcoin Minen is niet zomaar te bepalen, zeker de mining 2.0.

Een aantal Franse experts op het gebied van crypto minen heeft een simulator ontwikkeld waarin ze de opbrengst over 3 jaar voorspellen.
Ze hebben een aantal scenario’s ontwikkeld, waarvan wij je hier het neutrale scenario laten zien.

Het scenario is gebaseerd op een gemiddelde verwachting en een mining computer van 3.500 euro.

De verwachting van de dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse opbrengst zie je hier:

Opbrengst Bitcoin Minen

Hier wordt er van uitgegaan dat je je verdiende Bitcoins gelijk omzet in euro’s. De Hold strategy houdt in dat je je verdiende Bitcoins als Bitcoin bewaart.

In de onderstaande grafiek zie je de verwachte mining opbrengst. De reden dat het dalend is, is omdat de verwachting is dat de Bitcoin de hardst stijgende munt zal blijven. De geminde munten zullen dus in de tijd uitgedrukt in Bitcoins minder waard zijn, maar omgerekend in euro’s meer.

Opbrengst Bitcoin Minen

In de laatste grafiek zie je de verwachte prijs van de Bitcoin.

Opbrengst Bitcoin Minen

De verwachting volgens het neutrale scenario is dus, dat de opbrengst voor een computer van 3.500 euro na 3 jaar ruim 26.000 euro is en zelfs bijna 41.000 euro als je je Bitcoins allemaal bewaart.

Wil je ook geld verdienen met alternatieve mining, start dan vandaag nog!

Start nu met minen 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *