Nieuws September 2017

Het is een roerige tijd in online investeringsland. De splitsing van de Bitcoin heeft een behoorlijke impact gehad op verschillende programma’s.

In het kort een overzicht van alle programma’s en hun status.

nieuws september 2017

 

Grinta Invest

online beleggen

Over Grinta Invest is weinig nieuws te melden. Ze draaien zeer stabiel en maken elke maand netjes hun rendement. Voor ons is het een soort spaarrekening met een netjes rendement en weinig risico.

Questra

Questra is op dit moment veel aan het veranderen. Het moederbedrijf gaat Lianora Swiss Consulting heten en de investeringsmaatschappij Atlantic Global Asset Management gaat Five Winds Asset Management heten.
Bij het inloggen in de oude sites word je automatisch doorverwezen naar de nieuwe sites, maar de functionaliteit is nog niet optimaal.
Wij houden je op de hoogte. Als alles weer op orde is zullen wij dit programma weer op onze website publiceren.

Evo Binary

Evo Binary heeft gedoe met de autoriteiten. Een aantal deelnemers wordt verdacht van witwassen van gelden.
Als gevolg hier van zijn alle tegoeden bevroren. Het laatste nieuws is dat de betrokken deelnemers geïdentificeerd zijn.
Om weer over de tegoeden te kunnen beschikken is een procedure nodig. Hoe lang dit gaat duren is onbekend.

Cryp Trade Capital

CTC loopt uitstekend. De rendementen zijn stabiel en de uitbetalingen lopen soepel.

Doordat advcash gebruikt maakt van limieten en er steeds meer deelnemers komen gaat CTC wel over naar Bitcoin en Ethereum betalingen. Hiervoor is het nodig dat je een BTC en ETH wallet aanmaakt en de gegevens aan je personal settings toevoegt.

Spey Invest

Spey invest Partner Programma

Spey Invest staat op dit moment stil. Ze hebben veel last van de sluiting van de BTC-e stock exchange in Rusland.
Zo lang hier geen oplossing is zal Spey zijn handel niet hervatten.

Trade Coin Club

online investeren

TTC is een programma waar wij geen review over hebben gemaakt, simpelweg omdat we er te weinig van af weten. We investeren er echter wel in op basis van de mening van een aantal grote netwerkers die er erg enthousiast over zijn.
We investeren hier nu ongeveer 3 maanden in en het loopt zeer stabiel.

Grote voordeel is dat de investering in Bitcoins is en dat de uitbetaling ook in Bitcoins is. Met de grote koersstijgingen van deze munt maak je dus extra winsten.

Mocht je met dit programma willen starten: Er staat een duidelijke handleiding op de website. 

Lions Trading Club

Lions Trading Club review

LTC is op dit moment met een nieuw backoffice bezig. De rendementen lopen prima, alleen lopen de uitbetalingen grote vertragingen op. Dit is erg vervelend, maar ze hebben beloofd dat dit de komende maand allemaal wordt opgelost.

Via de website Slack kun je je aanmelden voor de LTC informatiegroep. Hier lees je alle nieuwtjes, direct uit de eerste hand.

Invia World

Ethereum minen

Invia World wordt officieel geopend op 7 oktober. In de prelaunch fase kun je je al inschrijven en starten met het minen van Ethereum.

De informatievoorziening is nog niet op orde maar het programma loopt al.
Na de aanschaf van een computer duurt het ongeveer 4 weken voordat je de eerste Ethereums in je wallet ziet verschijnen. Dit heeft te maken met de wettelijke 2 weken bedenktijd en de installatietijd.

Skyway Capital

online investeren

Skyway Capital is afwachten. De berichten zijn allemaal zeer positief. Op 20 september 2017 gaat het bedrijf naar de volgende fase, wat inhoudt dat de aandelen weer duurder gaan worden. Wil je nog gebruik maken van de koers van nu dan heb je nog een kleine 2 weken.

Vragen?

Heb je nog vragen dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *