Nieuws oktober 2017

Een combinatie van een paar stabiele programma’s en een paar tegenvallers.

De financiële toezichthouders zijn druk bezig om een aantal programma’s de nek om te draaien. Zeer spijtig, maar daar moeten we helaas mee leven.

nieuws oktober 2017

 

Grinta Invest

online beleggen

Over Grinta Invest is weinig nieuws te melden. Geen nieuws is goed nieuws in dit geval. Het programma draait stabiel en het rendement is rond de 5% per maand. Voor ons een stabiele veilige investering.

Questra

Questra is veranderd. Het moederbedrijf heet nu Lianora Swiss Consulting de investeringsmaatschappij Atlantic Global Asset Management gaat als Five Winds Asset Management door het leven.

De rendementen zijn er nog steeds maar de uitbetalingen laten op zich wachten. Volgens geruchten gaan ze vanaf begin september weer mondjesmaat uitbetalen, maar daar is geen zekerheid over. Zo lang de situatie niet veranderd zullen wij dit programma niet promoten.

Evo Binary

Ten opzichte van vorige maand is er geen nieuws te melden. Er loopt een rechtszaak, dus het blijft afwachten.

Cryp Trade Capital

nieuws oktober 2017

Zeer teleurstellend nieuws over CTC. Door verscherpte regelgeving binnen Europa is het bedrijf genoodzaakt haar activiteiten hier te staken. Ze hebben beloofd dat iedereen minimaal zijn eigen inleg terug krijgt. Degene die dit al behaald hebben met hun rendement en/of partnerbonussen krijgen niks meer. Zij hebben immers hun inleg al terug. Of dit fair is kun je je afvragen, maar dit is wat er door het bedrijf is besloten.

Wanneer de uitbetalingen gaan plaatsvinden is op dit moment onbekend.

Wij stoppen logischerwijs met dit programma.

 

Spey Invest

nieuws oktober 2017

Spey Invest heeft het nog bonter gemaakt. Na alle problemen met de BTC-e stock exchange is het bedrijf met de noorderzon vertrokken. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze de financiële verplichtingen niet meer kunnen nakomen en zagen ze geen andere uitweg dan te vertrekken.

Onze belegging is daarmee in rook opgegaan.

Trade Coin Club

nieuws oktober 2017

TTC gaat nog steeds heel stabiel. Bitcoin blijft bitcoin en dat is het grote voordeel van dit programma, zeker met de huidige koersstijging. Omdat we te weinig van het programma weten hebben wij er geen van gemaakt.

Mocht je met dit programma willen starten: Er staat een duidelijke handleiding op de website. 

Lions Trading Club

Lions Trading Club review

LTC is nog steeds hard aan het werk aan het nieuwe backoffice en nieuwe projecten. De uitbetalingen lopen hierdoor grote vertraging op, maar er wordt langzaam maar zeker betaald.

Via de website Slack kun je je aanmelden voor de LTC informatiegroep. Hier lees je alle nieuwtjes, direct uit de eerste hand.

Ook hebben zij een eigen betaalsysteem opgezet: LTCcash. Als dit systeem operationeel is en het nieuwe backoffice volledig draait, zouden de uitbetalingen veel sneller moeten gaan.

Invia World

nieuws oktober 2017

Invia World is op 7 oktober officieel geopend.

Inmiddels is onze computer aan het minen gegaan en hebben we onze eerste Ethereums verdiend.

Omdat de koers van de bitcoin op dit moment door het plafond gaat, is besloten om de geminede Ethereums direct om te zetten in Bitcoin. Dit heeft als voordeel dat je investering er sneller uit is, en dat je uitbetalingen makkelijker verlopen.

Op 27 oktober is een presentatie geweest in Eindhoven, waar een van de eigenaren heeft gesproken. Deze bijeenkomst is druk bezocht en de bezoekers waren zeer enthousiast. Het programma ziet er zeer goed uit, vooral omdat zij geen last hebben van financiële toezichthouders.

Skyway Capital

nieuws oktober 2017

Skyway Capital is afwachten. De berichten zijn allemaal zeer positief. Het bedrijf zit inmiddels in fase 10. Er komt steeds meer nieuws over contracten die ze binnen halen en vanaf 7 januari 2018 zal het programma “Doe maar Duurzaam” op RTLZ 5 keer aandacht besteden aan dit bedrijf. Wij zijn hoopvol gestemd.

Vragen?

Heb je nog vragen dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *