november 7, 2016

Betaal Systemen

Internet Betaal Systemeninternet-betaal-systemen

Een overzicht van de meest gebruikte internet betaal systemen.

Waarom een betaalsysteem?

Met een internet betaal systeem kun je makkelijk geld verplaatsen zonder hoge kosten. Omdat het digitaal gebeurt duurt het nooit lang voordat het geld verplaatst is. Je kunt ook snel schakelen tussen verschillende valuta en kunt ook makkelijker gebruik maken van Bitcoins, inmiddels een veel geaccepteerde digitale munteenheid.

Bedrijven die zich bezig houden met online investeringen maken op belastingtechnische redenen vaak gebruik van banken buiten de EU. Door gebruik te maken van een internet betaal systeem wordt een betaling of een uitbetaling een fluitje van een cent. Op deze pagina geven wij een overzicht van de betaalsystemen waar wij het meest gebruik van maken en die naar onze mening veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

Xapoxapo-knop

Omschrijving:

Xapo is een provider voor een Bitcoin Wallet. Tot nu toe de meest veilige die wij zijn tegen gekomen. Bitcoin is een digitale munt, die steeds populairder wordt. Over het algemeen een supersnel betaalmiddel dat online overal geaccepteerd wordt.
Xapo is zeer goed beveiligd met een pincode en een unieke code die je via een app op je smartphone kunt oproepen. Ook hebben ze een dubbel beveiligde kluis (vault) waar je je bitcoins verzekerd kunt opslaan.

Via je bank kun je met een Sepa overboeking geld overmaken geld overmaken naar je account. Hiermee kun je Bitcoins kopen.
Met de Bitcoins kun je online bijna alles supersnel betalen.

Geld opnemen kun je doen via de Xapo debetcard. Deze wordt wereldwijd geaccepteerd in geldautomaten en winkels.

Maak een account door op het Xapo logo te klikken.

Perfect Moneyperfectmonet-knop

Omschrijving:

PerfectMoney is een van de oudste internetbanken. Door de jaren heen heeft deze bank zich bewezen als een betrouwbare partij voor het online verplaatsen van geld.

Je kunt er online veel kanten mee op, en de exchangerates zijn over het algemeen erg gunstig. Het grote nadeel is dat je wel wat moeite moet doen om je geld er op te krijgen. Een Sepa overboeking is nog niet mogelijk en een eigen debetcard hebben ze ook nog niet.

Je ontkomt er niet aan om naast deze service nog een andere service te hebben om het geld ook echt in handen te krijgen.

De lage kosten zijn echter wel de moeite waard, zeker bij hogere bedragen.

Maak een account door te klikken op het logo.

Advcashadvcash-button

Omschrijving:

Advcash is een zeer gebruiksvriendelijke internetbank. Steeds meer online investeerders maken gebruik van dit internet betaal systeem. Geld vanaf je eigen bank naar Advcash gaat via een reguliere Sepa overschrijving. Deze is kosteloos en duurt een aantal werkdagen. Als je je geld eenmaal op Advcash hebt staan kun je het eenvoudig overmaken naar waar jij wil.

Het beveiligingsniveau kun je zelf instellen door bijvoorbeeld een sms code bij inloggen of een losse (betaalde) beveiligingtoken.

Geld opnemen is een stuk makkelijker. Je kunt een advcash prepaid creditcard aanvragen. Deze kost € 14,99. Als je hem in de eerste week na registratie besteld krijg je hier nog € 10,- korting op. Met deze creditcard kun je overal ter wereld pinnen, online betalen en in winkels betalen.

Registreren is eenvoudig. Je moet je nog wel legitimeren met een foto van je paspoort.

Maak hier een gratis advcash account