november 5, 2016

Uitleg

Hoe werkt het precies, dat slapend geld verdienen?

Hoe kan ik slapend geld verdienen? Hier laten wij je zien hoe dat mogelijk is.

klik hier voor een compleet overzicht

Hoe gaat dat bij een bank?

Een grote Nederlandse bank heeft in het derde kwartaal van 2016 een rendement van 13,4 % op het eigen vermogen gemaakt.
Simpel gezegd houdt dit in dat het geld dat de bank in bezit heeft (onder andere jouw geld!) op allerlei manieren belegd wordt. Aandelenhandel, vastgoedtransacties, valutahandel, kunsthandel om maar een paar voorbeelden te noemen.

Om jou te belonen voor het geld dat jij ze geeft (door het op een spaarrekening te zetten) krijg jij tegenwoordig ongeveer 0,5% per jaar. Dat is best gek, als een bank tussen de 4% en 5% per maand met jouw geld verdient.

Een bank heeft dan ook heel veel kosten zoals gebouwen, lonen aan medewerkers, kantoorinrichting en, niet te vergeten, hoge bonussen.

Kan dat niet anders?

Steeds meer financiële experts die bij een bank werken beginnen voor zichzelf op een financieel gebied van hun expertise. Het  Ze ontwikkelen hun eigen systeem om rendementen te halen. Het principe is hetzelfde als een bank: ze zoeken geld om mee te werken en rendement te maken, bijvoorbeeld jouw geld.

In tegenstelling tot een bank hebben zijn geen hoge kosten. Ze maken vaak gebruik van een aantal computers en servers, hun eigen software en een klein kantoortje. Ze gebruiken internet en klanten met netwerken om nieuwe klanten te werven.

Om jou te belonen voor het geld dat jij ze geeft, kunnen ze jou een veel hogere rente betalen. Er zijn inmiddels vele systemen op internet te vinden.

Wat doen wij?

Wij zoeken naar systemen met een hoog rendement en een hoge betrouwbaarheid. Het is voor ons een vereiste om te werken met een upline (iemand via wie wij het systeem kennen, en die ons aandraagt) die ervaring heeft met het systeem, die ons aantoonbare resultaten kan laten zien en die ons het systeem goed kan uitleggen.

Wij streven naar systemen met de volgende kenmerken.
Er moet duidelijk zijn met welke producten ze hun rendement behalen. Ze beschikken over een kantoor in een Europees land, Ze hebben een bezoekadres en ze zijn erkend en gecertificeerd door een financiële instelling.
Soms zijn er echter andere redenen om voor een systeem te kiezen, bijvoorbeeld een goede referentie van een betrouwbare relatie.

Hoe zorgvuldig wij ook te werk gaan, het halen van hoge rendementen brengt altijd een risico met zich mee, net zoals bijvoorbeeld beleggen in aandelen. Wij adviseren iedereen om geld te investeren wat je niet onmiddellijk nodig hebt, en we raden je ook sterk aan om onze disclaimer onder aan deze pagina te lezen.

Met welke systemen kan ik slapend geld verdienen?

Alle systemen waar wij over schrijven kennen wij uit eigen ervaring. In alle systemen hebben wij geld zitten dat voor ons rendeert.
Net zoals bij regulier beleggen in aandelen, of zelfs bij het stallen van je geld op een spaarrekening bij een bank geldt hier ook: Spreid je risico’s!!
Denk aan de icesave of de DSB, niks is gegarandeerd.

De meeste systemen verdienen op hun unieke manier geld, zo spreiden we het risico niet alleen over systemen maar ook over verschillende branches.

Nieuwsgierig naar de systemen:

klik hier voor een compleet overzicht