Gelukkig Nieuwjaar!

Wat gaan we doen in 2018?

Allereerst wensen wij iedereen een bijzonder gelukkig, gezond, liefdevol en succesvol 2018!!

In 2018 gaan we wat behoudender van start dan in 2017.

Onderstaand een overzicht van de programma’s waar we mee blijven werken, en die ons vertrouwen hebben.

Grinta Invest

online beleggen

Grinta Invest is een zeer stabiele factor, een echt alternatief voor je spaarrekening. Voor de behoudende online investeerder is dit het ideale programma. Met een solide rendement van 4 tot 5 % per maand blijven zij zeer stabiel.

Lions Trading Club

Lions Trading Club review

LTC is nog steeds hard aan het werk aan het nieuwe backoffice en nieuwe projecten. De uitbetalingen lopen hierdoor grote vertraging op, maar er wordt langzaam maar zeker betaald.

Via de website Slack kun je je aanmelden voor de LTC informatiegroep. Hier lees je alle nieuwtjes, direct uit de eerste hand.

Ook hebben zij een eigen betaalsysteem opgezet: LTCcash. Als dit systeem operationeel is en het nieuwe backoffice volledig draait, zouden de uitbetalingen veel sneller moeten gaan.

Invia World

nieuws oktober 2017

Invia World is begonnen als Ethereum miner, maar is al snel overgestapt naar een flexible mining van diverse cryptomuntjes. Hierdoor halen ze voor jou een zo hoog mogelijk rendement, dat dagelijks omgezet wordt in Bitcoin. Tot nu toe is het rendement prima, en kunnen wij elke dag weer wat bitcoins bijschrijven.

Skyway Capital

nieuws oktober 2017

Skyway Capital is afwachten. De berichten zijn allemaal zeer positief. Het bedrijf zit inmiddels in fase 10. Er komt steeds meer nieuws over contracten die ze binnen halen en vanaf 7 januari 2018 zal het programma “Doe maar Duurzaam” op RTLZ 5 keer aandacht besteden aan dit bedrijf. Wij zijn hoopvol gestemd.

Trade Coin Club

 

online investeren

TTC is tot nu toe een stabiel programma gebleken.

Wij promoten het nog steeds niet omdat we er simpelweg te weinig van weten. Het grote voordeel is dat de bitcoins die je investeert bitcoin blijven.
De uitbetalingen lopen soepel en het rendement is ongeveer 1% per dag. We willen dit programma dan ook niet onvermeld laten.

Mocht je met dit programma willen starten: Er staat een duidelijke handleiding op de website. 

Overige systemen en cryptohandel

We zullen blijven zoeken naar overige systemen, maar het blijft een risicovolle business. Als wij een interessante mogelijkheid hebben gevonden zullen we je uiteraard op de hoogte houden. De cryptohandel is booming op het moment, dus als je de goede partij hebt gevonden kun je er heel veel geld mee verdienen.

Vragen?

Heb je nog vragen dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *