augustus 26, 2017

Invia World Review

Ethereum minen: start vandaag met het verzamelen van de munt van de toekomst!

Ethereum minen

Start nu met Ethereum minen 

Ethereum minen

Na Bitcoin is Ethereum de meest veelbelovende cryptomunt van dit moment. Ethereum heeft als grote voordeel ten opzichte van bitcoin dat het werkt met smart contracts en dus programmeerbaar is, en daarmee veel potentie heeft voor de zakelijke markt. Onder andere Microsoft, Sixt en RWE hebben al groot geïnvesteerd in Ethereum. Het is goed mogelijk dat de koers die van de bitcoin achterna gaat.

Ethereum (of Ether zoals de munt achter de technologie officieel heet) wordt gemined. Hier heb je een computer en de juiste software voor nodig.

Ethereum minen

Wat is Invia World?

Invia World is een in Oostenrijk geregistreerd bedrijf met een grote mining farm in IJsland. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor Ethereum mining. Techneuten en investeerders hebben de handen ineen geslagen om een mooi bedrijf op te zetten, waarin jij kan investeren.

Het concept is vrij eenvoudig: Je koopt een computer die op een bepaalde snelheid onder andere Ethereum mined. Hoe hoger de snelheid hoe hoger de investering. De contractduur is gebruikelijk 2 tot 2 1/2 jaar. Invia biedt een contractduur van 3 jaar!

De software bepaalt dagelijks wat de meest gunstige munt is om te minen. Deze wordt aan het eind van de dag omgezet in Bitcoin.

Ethereum mining

Hoe kan jij geld verdienen met Invia?

Je koopt een computer die Invia voor jou volledig installeert. In jouw dashboard zie je dagelijks je hoeveelheid Bitcoins toenemen. Als de koers van de Bitcoin stijgt, stijgt ook jouw winst. De verwachting is dat koers alleen nog maar zal stijgen (uiteraard met pieken en dalen, maar op lange termijn wordt een stijging verwacht).

Jouw Bitcoins bewaren of ze verkopen via een Bitcoin aanbieder. Om je Bitcoins te verkopen heb je een Bitcoin wallet nodig. Deze maak je aan bij bijvoorbeeld Xapo.com.

Hoe sneller je computer hoe meer Ethereums (of andere cryptomunten) gemined worden. Je kunt kiezen uit verschillende computers.

Ethereum minen

Hoeveel ga je precies verdienen?

Voor een pakket van 3.500 euro mine je gemiddeld 0,037 Ethereums (of andere munten) per dag.

Elke dag worden deze Ethereums omgezet in Bitcoins. Dit omdat de koers van de Bitcoin om het moment harder stijgt dan de koers van Ethereum. Bovendien is het opnemen van je winsten in Bitcoin wat eenvoudiger dan Ethereum.

Op dit moment verdien je met dit pakket ongeveer 0.0011 Bitcoin per dag. Na 3 heb je dan ongeveer 1 bitcoin. Met de huidige koers is dat zo’n 15.000 euro.

De verwachting is dat zowel de Bitcoin koers als de Ethereum koers nog veel verder gaat stijgen, waarmee jouw winst alleen maar groter wordt.

Hoe start je met Invia?

Om te starten begin je met het maken van een account.  Als je dit hebt gedaan kies je het pakket waar je mee wil starten.
Je kunt betalen met Bitcoin, advcash of bankoverschrijving.

Let op: Als je een computer koopt van 3.500 euro of meer dan krijg je er het ‘active managed mining portfolio’ bij. Naast Ethereum worden ook andere cryptocurrency’s gemined, waar jij een deel van in Bitcoins krijgt uitbetaald. Deze computers staan in een aparte mine en kunnen per dag andere currencies minen. De software bepaalt dagelijks de meest gunstige coin om te minen.

In je dashboard kun je je dagelijkse opbrengst bekijken.

Ethereum minen

Invia World review: een veilige investering?

Invia World is formeel geen financiële dienstverlener maar een hardware leverancier en een IT dienstverlener.

Dit maakt dat het bedrijf niet gebonden is aan financiële toezichthouders.
Een van de oprichters kennen wij persoonlijk. Hij is zeer ervaren in de wereld van cryptocurrency, kent het klappen van de zweep en is door de jaren een zeer betrouwbare partner gebleken.

Het bijzondere van Invia is dat ze meer Ethereum minen dan andere marktpartijen en dat de contractduur 3 jaar is, terwijl andere partijen vaak 2 jaar aanhouden.
Wat ook uniek is, is dat de mine binnen 30 minuten geschikt kan worden gemaakt voor een andere coin, mocht dat gunstiger zijn.

Wij hebben dan ook zeer veel vertrouwen in het bedrijf, vooral ook omdat de koersontwikkeling van Ethereum er zeer veelbelovend uit ziet.

Ook je eigen Ethereum minen:

Start nu met Ethereum minen