Bitcoin koers niet te stoppen

De Bitcoin koers lijkt niet meer te stoppen.

Bitcoin koers

Start nu en verdien je eigen bitcoins 

In januari 2017 stond de Bitcoin koers rond de 1.000 dollar. Experts voorspelden voorzichtig dat de koers eind 2017 wel eens verdubbeld zou kunnen zijn naar 2.000 dollar. Hier werd smalend om gelachen.

We zitten nog 2 maanden in 2017 en op het moment van schrijven (31 oktober 2017) is de actuele koers 6.400 dollar. Ruim zes keer meer waard geworden in 10 maanden tijd. Als het in dit tempo door gaat hoeven wij je niet te vertellen dat het nog niet te laat is om in te stappen.

Bitcoin koers

Kan ik nog instappen in Bitcoin?

Natuurlijk kan dat. Als we de experts mogen geloven hoeven we er niet van op te kijken dat de koers over 10 jaar wel eens boven de 100.000 dollar kan staan. Er zijn zelfs mensen die (onderbouwd) beweren dat dit kan oplopen tot een half miljoen.
En dan te bedenken dat er ooit een pizza is gekocht voor 10.000 Bitcoins!

Moet je veel geld hebben om in te stappen?

Nee dat hoeft niet. Je kan ook een gedeelte van een Bitcoin kopen. Ieder mens heeft zijn eigen budget. De stelregel die financiële experts tegenwoordig hanteren is dat het verstandig is om minimaal 1% van je hele vermogen om te zetten in cryptomunten, vooral Bitcoin.

Bitcoin Koers

Kan ik mijn eigen Bitcoins minen?

De moeilijkheidsgraad van het minen van Bitcoins is tegenwoordig zo hoog dat zelf minen heel duur is geworden.

Een goed alternatief is Invia World.

Zij hebben een uniek miningconcept ontwikkeld. Zij minen verschillende munten en zetten deze dagelijks om in Bitcoin. Zo kun je met een relatief lage investering binnen een aantal jaar beschikken over een aantal Bitcoins. Als de koers inderdaad stijgt naar grote hoogtes, dan is dat toch een mooie investering.

Bitcoin koers een zekerheid?

Zoals bij elke investering is niks zeker, en zijn resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst, maar de verwachting is dat Bitcoin zijn hoogtepunt nog lang niet heeft bereikt.

Wil je ook je eigen Bitcoins verdienen? Start dan nu met minen via invia World:

Start nu en verdien je eigen bitcoins 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *